HTML

képzeld, riport!

No comment?

Friss topikok

Roman Abramovics (kora: 44 év, foglalkozása: milliárdos, hobbija: Chelsea FC) a Fradi megvásárlásáról

2010.12.29. 21:34 anrecul

KR: Mr. Abramovics. Tulajdonképpen jószolgálati kerítőúton vagyunk. Szeretnénk segíteni abban, hogy az ország legpatinásabb labdarúgóklubjának végre egy jó gazdát találjunk. Az eddigi tulajdonos nemigen váltotta be a hozzá fűzött reményeket, jelenleg már javában az eladásán fáradozik...

Abramovics: Tudom, én is rátaláltam a Vedomosztyi újságban a hírdetésre, amikor éppen eladó jachtokat néztem.

 

KR: Netán fontolóra is vette, hogy beszállna a Fradiba?

Abramovics: Igen, miért is ne? Legfeljebb mégsem jachtot veszek.

 

KR: Ezek szerint egy jacht árára taksálja a Fradit?

Abramovics: Igaza van. A jacht is belefér.

 

KR: Játsszunk el a gondolattal! Öné a Fradi, amely történetének nem a legsikeresebb korszakát éli. 6 éve nem nyert bajnokságot sem. Hogyan kezdene hozzá a felfuttatásához? Ki lehetne a siker első számú letéteményese?

Abramovics: Orbán Viktor.

 

KR: Milyen minőségben?

Abramovics: Kezdetben csak amolyan mindenes lenne. Aztán már minden menne a maga útján. Orbán úr kiváló referenciával rendelkezik: most is ő csinált bajnokcsapatot a Videotonból.

 

KR: Igazolna valakiket a Fradi?

Abramovics: Természetesen. Így a Chelsea végre meg tudna szabadulni a maradék angol játékosától is. Az Orbán-család fiú gyermekeivel kiegészülve ütős csapatot alkotnának.

 

KR: Mennyire biztos a sikerben?

Abramovics: Eléggé. Itt van például az új adótörvényük, amely szerint a jövőben a vállalkozások a sportegyesületekre fordított támogatási összeggel csökkenthetik társasági adófizetési kötelezettségüket. Átutalok a cégemból pár száz milliót a Fradinak, amit onnan aztán adómentesen kiveszek.

 

KR: Hogyan? Hisz akkor az a Fradinál jelenik meg bevételként, ami után nekik ugyanúgy adózniuk kell.

Abramovics: Ugyan! Magyarországon azért nem olyan nehéz elhitetni, hogy egy futballklub veszteségesen működik. De majd legfeljebb – papíron – naponta négyszer krétázzuk a pályát és lebontjuk a lelátót, nehogy jöhessenek nézők és bevételt csináljanak itt nekünk.

 

KR: És ha mindez mégsem sikerülne? A mostani tulaj McCabe-hez hasonlóan Ön is megpróbálja továbbadni a csapatot egy újabb befektetőnek?

Abramovics: Igen, de előtte midenképpen konzultálok druszámmal, Borisz Abramoviccsal. Biztosra veszem, utána nekem nem tart majd ennyi ideig kiszállni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://kepzeldriport.blog.hu/api/trackback/id/tr562547017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása